Home » Live » WereldOuders Gala

WereldOuders Gala

Hotels van Oranje, Noordwijk, 2 november 2019 - Samen met de overige deelnemers van het Juniorsongfestival 2019 bracht Mannes het nummer "Stars to Shine" ten gehore op het WereldOuders Gala. "Hoe leuk is het om met je hobby een bijdrage te kunnen leveren aan zo'n toffe organisatie?" zegt Mannes over die avond, die bedoeld was om geld in te zamelen voor deze organisatie. "Ik ben er trots op een héél klein steentje bijgedragen te hebben aan de recordopbrengst." 


Over het WereldOuders Gala

Het WereldOuders Gala is hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen – net zoals bij de dienstverlening van WereldOuders-  in de schijnwerpers staan. Dit zorgt voor een zeer bijzondere sfeer! Tijdens een avond vol entertainment én inhoud, werven we fondsen voor een specifiek project. Op 2 november 2019 heeft het gala een recordopbrengst van € 654.450,- opgehaald. In 2020 vindt het WereldOuders Gala plaats op zaterdag 7 november. Voor meer informatie over het WereldOuders Gala 2020 klik je hier. 

Een klein stukje van het optreden door Mannes en zijn collega's is te zien vanaf 2:07 minuut in het youtube-filmpje hieronder.  Mannes: "Mijn eerste keer zingen voor allemaal deftige mensen"

Het evenement werd met recht een "gala" genoemd; alle gasten waren op chique gekleed. "De zaal was heel mooi aangekleed, maar de gasten helemaal. Iedereen had de deftigste kleding aangetrokken," zei Mannes na afloop. "Ik had zoiets nog nooit eerder in het echt gezien." Hieronder nog een korte impressie door de lens van de telefoon van één van de gasten. 

 «