Home » Live » Tina Festival

Tina Festival

Wassenaar, 22 september 2019 - Het Tina Festival is een jaarlijks terugkerend fenomeen waar duizenden (vooral) meisjes uit heel Nederland op afkomen. Het ruim opgezette Pretpark Duinrell leent zich uitstekend voor deze gelegenheid, waarvoor diverse podia en tenten worden opgetuigd. Mannes bracht zijn single "Let me sing" ten gehore op het hoofdpodium. Samen met zijn collega's werd "Stars to shin " ook opgevoerd. 


Over het WereldOuders Gala

Het WereldOuders Gala is hét eerste en enige charity gala voor het hele gezin waarbij kinderen – net zoals bij de dienstverlening van WereldOuders-  in de schijnwerpers staan. Dit zorgt voor een zeer bijzondere sfeer! Tijdens een avond vol entertainment én inhoud, werven we fondsen voor een specifiek project. Op 2 november 2019 heeft het gala een recordopbrengst van € 654.450,- opgehaald. In 2020 vindt het WereldOuders Gala plaats op zaterdag 7 november. Voor meer informatie over het WereldOuders Gala 2020 klik je hier. 

Een klein stukje van het optreden door Mannes en zijn collega's is te zien vanaf 2:07 minuut in het youtube-filmpje hieronder.  


Mannes: "Mijn eerste keer kennismaken met fans"

Bezoekers van het Tina Festival komen niet alleen voor de muziek en attracties, maar ook om hun idolen te ontmoeten. Dat had Mannes nog niet eerder meegemaakt. Hij is die dag met honderden (vooral) meisjes op de foto gegaan. "Dat vind ik erg leuk om te doen. Heel bijzonder dat ze zo graag op de foto willen. Ik neem daar steeds ruim de tijd voor," zegt Mannes over die middag. 

 


Een korte impressie van het Tina festival«   »