Home » Live » Musical "Nine"

Musical "Nine"

Nijmegen, 5 & 6 oktober 2018 -  De Stichting Stamppij zet haar derde productie ‘NINE’ op de planken. De enthousiaste volwassen cast werd aangevuld met een talentvolle kindercast. Mannes vervulde de gedeelde kinderhoofdrol.  De musical NINE kreeg prachtige reacties van het publiek is genomineerd voor vijf Amateur Musical Awards.


Nine: het verhaal

NINE is een bestaande musical gebaseerd op de gelijknamige film. De musical vertelt het verhaal van de gefrustreerde filmmaker Guido Contini die wordt opgeslokt door de vele vrouwen die een rol opeisen in zijn leven: Echtgenote, Minnares, Muze, Moeder en Producente. NINE is in basis een verhaal over kunst, dromen, en liefde. Waarbij droom en werkelijkheid door elkaar heen lopen. De rol van Contini in zijn kinderjaren werd vervuld door Mannes. 


Compilatie Nine the Musical - Stichting Stamppij

De nieuwe cast voor Pippin is bekend! Maar nu eerst vakantie 🙂. Gelukkig kunnen we nog even nagenieten van onze vorige musical: Nine. Met dank aan Suzanne Zambon voor de prachtige compilatie.

Posted by Stichting Stamppij on Friday, July 5, 2019

Mannes: "Nine was mijn eerste echte optreden"

Tijdens de repetities en uitvoering van de Musical was Mannes nog maar (net) 12. "Ik vond het erg spannend, want ik had nog nooit echt opgetreden voor een volle theaterzaal. Maar tegelijkertijd vond ik het HELEMAAL TE GEK! De cast was fantastisch en het was iedere keer erg gezellig om samen te acteren en te zingen." Enige nadeel is dat Mannes voor de repetities wekelijks vanuit zijn woonplaats Zutphen naar Malden moest (ongeveer een uur rijden). "Maar gelukkig vonden mijn ouders het geen probleem om mij steeds te brengen."

Hieronder een impressie van Mannes' optreden. Helaas was het orkest niet optimaal gestemd vanwege te overweldigende hitte in de het gebouw. 
 »